Moje šťastná hvězda

Co má se svým kolegou?

Leckdo by si ji spetl s dvacetiletou dívkou. Kateřina Brožová (54) stále dokazuje, že věk je opravdu jen číslo a že některé ženy zkrátka nestárnou.


Nedávno se herečka pochlubila proklatě sexy snímky z dovolené u moře a většina fanoušků nabyla dojmu, že takhle spokojenou ji už dlouho neviděli. Tají snad novou známost?


Pořád v jednom kole


Herečka sice zarytě tvrdí, že nikoho nemá a život bez partnera si naplno užívá. Nikomu se ale nechce moc věřit, že by tak krásná žena byla opravdu stále sama.


Jak přiznává, momentálně je v jednom kole, protože připravuje hned několik projektů naráz, do toho plánuje natočit i vlastní film a na lásku jí tak podle jejích slov nezbývá ani trochu času. Dost možná chce ale výčtem všech svých pracovních povinností zamaskovat, že už v noci nespává sama.


Přerostlo přátelství v lásku?


V posledních měsících se totiž stále častěji mluví o tom, že je mezi ní a jejím kamarádem Markem Vašutem (62) něco víc. Představitelka sekretářky Renáty ze seriálu Život na zámku se nikdy netajila tím, že si spolu rozumějí.


„Marka mám moc ráda jako člověka. Vždy si máme o čem povídat. Máme dokonce společný koníček,“ svěřila nadšeně začátkem léta a i Vašut na ni pěl jenom samé ódy. Tehdy se od sebe na tiskové konferenci k obnovené premiéře muzikálu Noc na Karlštejně ani nehnuli. Nu, uvidíme. Není ale snad nikdo, kdo by Kateřině tu pravou lásku nepřál...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden