Můj kousek štěstí

Křehotinka? Pěkně protřelá štika!

Ulice? Tenhle seriál, jí byl malý, blond holčička míří bezpochyby za mnohem zářivější kariérou, těšme se!

Tak dojemné oznámení rozchodu se jen tak nevidí. Jeden by si spíš myslel, že herečka Anna Kadeřávková (24) někomu vyznává lásku a že se schyluje k nástupu společné cesty životem, ale kdepak!

Rozálie Maléřová ze seriálu Ulice, neboli Rozina, komusi v internetovém éteru vysvětluje, že se měli rádi, ale je to minulost. „V mých očích jsi byl floutek (...)".

Netušila jsem, že z věty "já bych s ním asi být nechtěla" se nakonec stane ‚našla jsem tě‘. Mého největšího floutka na světě,“ básní Anna Kadeřávková (24) a pokračuje. Doják! Čtenář je však zmatený, protože ze psaní jaksi nevyplývá, kdo komu vlastně dal kopačky.

Na první pohled je od youtubera GoGoMana, původně Daniela Štraucha (25) obdržela ona, na druhý dostala košem od této hvězdy reality show Survivor blonďatá hvězdička. Možná to není podstatné, důležité je, že na sebe kráska mohla po čase opět upozornit, protože ona je na sociálních sítích jako doma, a navíc si tu jako influencerka vydělá balík.

A vliv má jako hrom, nepodceňujte ji! V anketě Czech Blog Awards byla označena jako třetí nejvlivnější člověk českého Instagramu a Forbes ji poté prohlásil za 70. nejvlivnější Češku. Ještě se divíte, že si blondýnka staví, v době, kdy krize zuří a ceny stavebních materiálů bourají strop, velký „dům pro všechny, které má ráda“?

Vypadá jako roztomilé koťátko, co se musí bát velkého světa, ale opak je pravdou. Svět by se měl mít na pozoru před ní! Vyniká netušenou bojovností a soutěživostí, k čemuž ji od plínek vedlo rodinné prostředí.

Kadeřávková je z deseti (!) dětí, má čtyři sestry a pět bratrů. V takové konkurenci se musíte opravdu ohánět, aby na vás něco zbylo. Anička ví, co chce. Proto si troufáme tipnout, že GoGoMana poslala k vodě sama, stejně jako to koncem roku 2020 udělala s rapperem Jánem Strapcem (33), který si říká Strapo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden