Můj kousek štěstí

Dokáže Ivana Gottová utajit milence?

Najít partnera, který by se Mistrovi alespoň trochu vyrovnal, je pro vdovu těžký úkol.

Lidé ho milovali, pro mnohé byl Bohem. Když Karel Gott (†80) zemřel, národ truchlil.

Vdova po Mistrovi však určitě nechce žít navždy jen ze vzpomínek na slavného manžela. Dost možná už má nějakou dobu partnera. Jenže „náhrada“ za Gotta může Ivanu Gottovou (46) přijít pěkně draho.

Na její hlavu se možná snesou nadávky a pomluvy řady zpěvákových fanoušků. Nikdo se tak nemůže divit, že pokud se v Ivanině blízkosti nový partner ocitne, bude ho tajit. Přesto se na světlo dostává celá řada maličkostí z jejího soukromí, které naznačují, že je v jejím životě někdo další.

Po boku Tsoukernika, v jeho luxusním kasinu, oslavila Ivana i silvestr.

Kdo je to?

Rojila se řada spekulací, že jejím novým vyvoleným je podnikatel Leon Tsoukernik (49). Několikrát už se po jeho boku objevila ve společnosti, měla dokonce bydlet v jeho luxusní vile, když zemřel Gott.

Právě Tsoukernik býval totiž zpěvákovým dobrým známým. To ale neznamená, že mezi vdovou a hostitelem nemohlo postupně vznikat něco víc. A jak to vypadá, stále jsou v kontaktu.

Tsoukernik je majitel sítě kasin. Tedy žádný chudák, o kterém by někdo mohl tvrdit, že se na Ivanu „přilepil“ jen proto, aby se přiživil na jejích zděděných milionech.

Žádný celibát

Možná i jeho podnikání je důvod, proč se s Gottovou zatím drží stranou a nezapojují se do společenského života. Kdekdo by nad ním mohl ohrnovat nos a mít ho za jakéhosi podivného karbaníka.

To ale neznamená, že by měla Ivana do konce života držet celibát. Není tajemstvím, že sám Gott si přál, aby byla po jeho odchodu šťastná a někoho si našla. Možná ho poslechla, chlubit se tím ale veřejně nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden