Moje sladké tajemství

Dokonalá pohádka se nečekaně zhroutila

Psal se začátek letošního roku, když se na veřejnost dostala šokující informace. Herečka Markéta Plánková (45) ze seriálu Jedna rodina a bývalý televizní reportér Daniel Častvaj (49) už spolu nežijí. Co se mezi nimi stalo?

Dlouho se zdálo, že Markéta Plánková (45) a Daniel Častvaj (49) budou patřit k té malé hrstce párů, které mají naprosto harmonické manželství. Nepovedlo se. Ani společná dcera Julie (12) je nespojila natolik, aby nesnáze překonali. A přišel hořký konec.

Mohla za všechno práce?

Konečně našla toho pravého!

Bývalého televizního reportéra si Plánková vzala v roce 2010 na dobřichovickém zámku. Tehdy spolu byli něco přes rok, a moc se vlastně neznali.

Na svatbu pozvali jen své nejbližší a snažili se vše držet v tajnosti. Častvaj se rychle stal otcovským vzorem i pro hereččinu prvorozenou dceru Agátu (17), kterou má s hercem Romanem Štolpou (59).

S alkoholikem si prošla peklem

S ním se seznámila během natáčení seriálu Rodinná pouta. Jejich začínající vztah ale neustál Štolpovu zálibu v alkoholu a fakt, že měl doma manželku a dvě děti. Navzdory tomu, že byla herečka těhotná, se nastávají otec nakonec poslušně vrátil ke své ženě. A Plánková zůstala matkou samoživitelkou.

Chtěl z ní mít domácí puťku?

Třináct let byla Plánková šťastná po boku Častvaje. Když se rozešli, tajili to dalšího půl roku a veřejnost se to dozvěděla vlastně jen náhodou. O důvodech ani jeden z nich nikdy nemluvil. Na vině ale měla být hereččina urputnost.

Ačkoli si Častvaj přál, aby byla častěji doma, Plánková brala jednu pracovní nabídku za druhou. Manžel jí měl několikrát během jejich vztahu nabízet, že se o rodinu postará. Toho ale pracovitá herečka údajně nikdy nevyužila, protože není zvyklá nic nedělat.

O soukromí raději ani slovo

Dost často si prý kvůli rozdílným pohledům na život vjeli do vlasů, až to vztah nevydržel. Jisté zdroje však tvrdí, že nejsou stále oficiálně rozvedeni a ještě se nevypořádali v majetkových záležitostech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden