Moje šťastná hvězda

Drsný podraz od jediného syna?

Moje šťastná hvězda

Chalupu po mamice má s předstihem jistou. Povídá se, že si toho ale nevaží a vše nechává na herečce, které docházejí síly!

Herečka Jaroslava Obermaierová (77) by pro svého syna Jaroslava (51)udělala cokoli, a to i přes to, že je dávno dospělý. Zneužívá snad její dobroty?

Pro hvězdu seriálu Ulice je syn Jaroslav (41) jediným mužem, se kterým je ochotna sdílet společnou domácnost. Jenomže se od něj Jaroslava Obermaierová (77) podle všeho dočkala pořádné podpásovky. Není to tak dávno, co na něj přepsala milovanou chalupu u Zruče, a to bez věcného břemene.

To by jí zajistilo, že za svého života nebude smět syn nemovitost prodat nebo že tam bude sama bydlet, dokud bude potřebovat. Nejspíš mu ale věří a doufá, že to ocení a osamostatní se. Jenomže se to podle všeho příliš nedaří. Náš zdroj, který si přál zůstat v anonymitě, totiž tvrdí, že

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden