Moje šťastná hvězda

Kdo všechno usiluje o její těžce vydřené peníze?

Moje šťastná hvězda

Její syn Jaroslav už má podle některých lidí plánovat, co udělá s dědictvím po své mamince. A říká se, že není jediný, kdo má o její jmění zájem...

JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (77) si za svou úspěšnou kariéru vydělala spoustu peněz. Ty by jednou logicky měl zdědit její jediný syn JAROSLAV (43). Anebo snad ne a je tu ještě tajný dědic?

Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (77) to v životě neměla nikdy jednoduché.  A ani dnes to podle všeho není zalité sluncem. Povídá se totiž, že má velké starosti se svým  jediným synem Jaroslavem (43).

Nejenže ji trápí, co s ním bude, až tu pro něj nebude, vrásky na čele jí prý dělá i to, že má velký  zálusk na její majetek, který během svého života nashromáždila. A aby toho nebylo málo, ve hře je údajně i utajený dědic, který je odhodlaný

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden