Moje sladké tajemství

Dominika Gottová chystá podpásovku

Moje sladké tajemství

Dvě Gottové na jednom písečku, to zkrátka nikdy nebude dělat dobrotu!

Napjaté vztahy v rodině Gottových se ne a ne zklidnit. Nepomohlo ani to, že nejstarší dcera slavíka Dominika Gottová (50) teď údajně prožívá jedno z nejlepších období v životě. Ivana Gottová (47) se i tak obává dalších zákeřností. A zdá se, že právem. Dominika na to jde přes sestry!

Vdova Ivana Gottová (47) nejstarší slavíkově dceři zřejmě nikdy nepřestane ležet v žaludku. Myšlenky na to, že její dvě nejmladší sestry žijí v luxusu, zatímco ona ve Skandinávii skoro živoří, jí nedají spát. Možná právě proto jí v hlavě uzrál plán. Rozhodla se s Charlottou (17) a Nellou (15) obnovit vztah. A jejich matka z toho trne hrůzou.

Pomsta za dědictví?

„Chtěla bych se jim omluvit za to, že jsem vždy nebyla dokonalou sestrou,“ říká Dominika Gottová (50). Vzhledem k tomu, že už několikrát předestřela, jak se těší na to, až holčičky zjistí

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden