Můj čas na kafíčko

Herečka Tomicová je připravena na novou lásku

Herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (60) to v posledních měsících neměla vůbec jednoduché. Opustil ji milovaný manžel, herec Ondřej Malý (47), a aby toho nebylo málo, ještě si pořídil s herečkou Kristýnou Kociánovou (38) nemanželské dítě.

Nyní se ale zdá, že je Tomicová konečně z nejhoršího venku. Nedávno se objevila na tiskové konfernci k Letním shakespearovským slavnostem a vypadala velmi spokojeně a vyrovnaně. A když už je znovu v pohodě, určitě by pro ni bylo příjemné, kdyby potkala nějakého muže, se kterým by jí bylo znovu dobře.

Zatím se ale obklopila hlavně prací a čas tráví s rodinou a kolegy. Pokud by se ale objevil muž, který by o ni měl zájem, neměla by ho tato skutečnost odradit. Jen by měl pečlivě zvážit, zda je schopen být Tomicové skutečnou oporou a za žádných okolností ji nezradit.

Další bolestné zklamání už by totiž herečka nemusela unést. Sympatická Tomicová si navzdory prožitému trápení uchovala svůj smysl pro humor, a tak je jen otázkou času, než potká toho pravého.

Dá se ale očekávat, že s důvěrou to bude u ní složitější. Přece jenom se jí rozpadlo nedávno již druhé manželství. Zatímco tento vztah rozbila nevěra, ten první skončil, když si její manžel uvědomil, že je gay. I to ale herečka obdivuhodně zvládla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden