Moje šťastná hvězda

Dělá jí doma žárlivé scény?

Říká se, že je Aneta Krejčíková s Ondřejem Rančákem jen kvůli dětem. Jak dlouho jim to ještě vydrží?

V minulosti jí ublížil a ještě jí prý dělá doma žárlivé scény. ANETA KREJČÍKOVÁ (32) to nemá doma s partnerem ONDŘEJEM RANČÁKEM (38) snadné. Uteče od něj raději?


Hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) se nedávno objevila v miniserii Volha. Během jedné scény dokonce ukázala i svá bujná ňadra. Mnoho jejích fanoušků to moc potěšilo, ale jejího partnera, fitness trenéra a tělocvikáře Ondřeje Rančáka (38), vůbec, a to přitom danou scénu vůbec neviděl.


Kamarádi si ho dobírají


Dostává ale stále posměšné zprávy od kamarádů a kolegů a kvůli tomu je prý zlostí bez sebe. Udělal doma kvůli tomu partnerce žárlivou scénu? „Možná kdyby to viděl, bylo by to lepší,“ myslí si Krejčíková. Takhle prý má na vše názor jen díky bulváru a komentářům a to není v pořádku. Je ale možné, že jednoduše na odhalené scény své partnerky nesnese pohled.


Je to prý velký žárlivec


Dlouhodobě se o něm totiž říká, že je velmi žárlivý a nesnese jakoukoli konkurenci. Asi mu tak musí být hodně proti srsti číst komentáře na sociálních sítích, které píše spousta mužů pod fotky Krejčíkové. Celé je to ale přitom velmi zvláštní, protože má Rančák dodnes tak trochu „máslo na hlavě“.


Jakmile prý natočí odhalenou scénu, má to doma s partnerem složité.

Není totiž žádným tajemstvím, že v minulosti své atraktivní partnerce hodně ublížil. Během jejich společné dovolené v zahraničí si měl údajně dopisovat s jinými ženami, a dokonce jim měl posílat intimní fotografie. To samozřejmě tehdy byla pro jejich vztah velká zkouška a podle mnohých je malý zázrak, že to ustál. Říká se, že jejich krize vždy vyřešilo, když Krejčíková otěhotněla.

Chce hlavně udržet rodinu pohromadě

Momentálně mají spolu s Rančákem syna Bena (4) a dceru Toničku (3). Pokud tak mají doma znovu dusno, pak se klidně může stát, že se brzy Krejčíková objeví ve společnosti s těhotenským bříškem. Už nyní by si ale určitě zasloužila, kdyby si ji partner konečně vzal. Zasnoubili se už před mnoha lety a Rančák svatbu do roka a do dne už dávno prošvihl.

Bude někdy svatba?

„Já mu tak drze říkám, oficiálně není můj muž a asi nikdy nebude,“ snaží se to brát herečka s humorem. Vnitřně jí to ale určitě trápí a možná se i bojí, aby jí jednoho dne neutekl Rančák za mladší. Snad na to ale nikdy nedojde. Krejčíková totiž dělá vše pro to, aby byla pro svého partnera co nejatraktivnější. Za poslední dobou zhubla a zpevnila své tělo a také si nechala upravit poprsí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden