Můj kousek štěstí

Šíleně žárlí! Dělá dobře?

Zkušení psychologové varují, že žárlivost oslabuje vztah...

Asi lituje, že podlehla svůdníkovu kouzlu a souhlasila, že se stane jeho zákonnou manželkou. Však si lidé šeptali, že se jedná o takzvané Pyrrhovo vítězství, které je ve skutečnosti prohrou.

Nelze vyloučit, že Anetě Vignerové (35) ničí fakt, že je chotí Petra Kolečka (39), duševní zdraví. Takového sukničkáře je třeba dvacet čtyři hodin hlídat, ale jen řekněte, dámy: Kdo na to má mít nervy?

Ani to, že je třeba zrovna v práci, není polehčující okolností. Coby scenárista a režisér bývá v zaměstnání obklopen svůdnými herečkami.

Její oči těkají po ženách, které by jí mohly Kolečka zase vyfouknout.

Kupříkladu s bývalou milenkou Denisou Nesvačilovou (31) se sblížil během loňského natáčení seriálu Pálava, kde se podílel jak na scénáři, tak na režii. Krásná zrzka mu důkladně popletla hlavu, bylo to oboustranné.

Možná, že na ni pořád myslí a jistě si důkladně prostudoval i její nedávné odvážné fotografie určené pro Playboy. Šeptá se, že manželka donchuána úzkostlivě hlídá, ba sem tam dokonce deptá žárlivými výstupy.

Sličná černovláska, vítězka soutěže Miss ČR 2009 a matka Jiříčka (3), si Kolečkem není jista. Kdo by se divil? Však už ukázal, co umí. Co když chystá druhé kolo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden