Můj čas na kafíčko

O ruku partner požádal Zuzanu Kajnarovou na výpravě v Himalájích

Můj čas na kafíčko

Milostné scény ze svých rolí raději doma s partnerem neprobírá.

Herečka Zuzana Kajnarová (41), známá ze seriálů Specialisté nebo Vyprávěj, je šťastně vdaná za kolegu Romana Říčaře (46). Ani jim se ale nevyhnou rozpory, které pramení z rozdílných povah.

Ti šťastnější z nás vzpomínají na dětství jako na hezké období. Herečka Zuzana Kajnarová (41) k nim patří. S bratrem, který byl starší o čtyři roky, to bylo někdy prima a někdy si lezli na nervy, jak to tak u sourozenců bývá. Zuzana vyrůstala v Ostravě, ke které má dodnes pěkný vztah.

Chtěla být rockerkou nebo astronautkou

Jedním z nejsilnějších zážitků pro ni v dětství bylo členství v turistickém oddílu: být v partě, jezdit do přírody, trávit víkendy v lese. Chodila tam od devíti do šestnácti let a absolvovala asi sedm táborů. Hodně jí to naučilo a získala kamarádky, se kterými

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden