Moje sladké tajemství

Je to prý grázl a lhář!

S Kolečkem to bylo pořád dokola to samé, až zničehonic stanul před oltářem s Anetou Vignerovou (35). Denisa Nesvačilová (31) se však nezhroutila, naopak, konečně má jasno.

Vignerovou opustil kvůli Nesvačilové, tu ale následně vypekl vskutku drsným způsobem – místo slíbené romantiky v Řecku se oženil s bývalkou! Pro zrzku to byla zrada. Rok plný rozchodů a falešných nadějí s Petrem Kolečkem (35) Denisu Nesvačilovou (31) ale nezlomil.

Kolečkovo kolečko se uzavřelo svatbou s Vignerovou. Nadobro?

„Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila,“ říká teď s tím, že každá se někdy zamilovala do nějakého toho grázla a lháře. Kdoví, jestli Kolečko někdy vlastně věděl, co chce, a zda to ví dnes. Věšel bulíky na nos jak jedné, tak druhé, snad ho k finálnímu rozhodnutí postrčil strach o to, že by mohl přijít o syna.

Nesvačilová je bez záletného scenáristy šťastnější.

Každopádně Nesvačilová se pustila s vervou do práce a má znovu úsměv na tváři. Celou dobu si prý myslela, že je Kolečko nezadaný a chodí spolu, na řeči nedala, byla zkrátka slepá.

„V každé pohádce je černokněžník a pak princ,“ říká a doufá, že už se i na ni štěstí usměje. Zatím si od chlapů dává přes léto pokoj. K moři vyrazila s pratetou, s níž si chce užít holčičí drbání. Třeba jí zkušenější žena poradí nějaký ten trik, jak na muže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden