Můj kousek štěstí

Dokonalé manželství Daniele Kolářové vyšlo až na druhý pokus

Můj kousek štěstí

Když se brali poprvé, nebyl prý Jiří Ornest na takový závazek připravený, až poté, co se rozvedli, jim oběma došlo, že bez sebe nemohou žít.

Věřili, že si jsou souzeni. Proč by je jinak dával osud dohromady i podruhé? O to více si proto jeden druhého vážili a užívali si každý moment, který bok po boku mohli strávit.

Láska je skutečně mocná čarodějka. O tom by mohla Daniela Kolářová (76) jistě vyprávět celé hodiny. Když se dala dohromady s Jiřím Ornestem(†70), podlomila se jí kolena.

Že jde o opravdu osudové spojení, si však uvědomila až o dlouhá léta později. Jejich vztah rozhodně nebyl procházka růžovým sadem. Jeden čas to dokonce vypadalo, že se jejich cesty definitivně rozdělily.

Žít bez sebe ale nedokázali, tak silné pouto mezi nimi bylo. O to více si poté s manželem užívali každou chvilku, kterou mohli trávit společně.

Atmosféra divadla

Už když se Daniela Kolářová narodila, byl její osud zpečetěn. Maminka totiž

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden