Můj čas na kafíčko

Doma je ze Suchánka nudný patron a mrzout!

Zdá se jako srandista a sympaťák každým coulem, ale herec Michal Suchánek (52) je ve skutečnosti spíš pesimista. Možná právě proto má podle svých slov tak trochu potřebu se předvádět ve filmu. „Ve všech zábavních pořadech se schovávám do škatulek koktavých s parukama a knírkama,“ stojí si za svým.

Z komedianta se tak stal deviantem, jak sám tvrdí. Jako například v posledním snímku Pepa. Navíc trpí celý život mindrákem ze svých 160 centimetrů a nevzhledně malých, až dětsky vyhlížejících  chodidel. Kvůli tomu si musí také v dospělosti kupovat boty potupně v dětském oddělení. Jenže co na to všechno  říká jeho pohledná žena a bývalá tanečnice a choreografka Renáta (54)?

Co je pravdy na tom, že je něvěrný?

Není žádným tajemstvím, že už před časem to s ní měl pořádně nahnuté. Šuškalo se o jeho nevěrách s kolegyní, herečkou Veronikou Žilkovou (56), se kterou připravovali pořad Tele Tele. Jestli to byla pravda, se zjistit nepodařilo, ale neposedný červík musel v hlavě jeho drahé polovičky přece jen trošku hlodat. I když dlouho prohlašovala, že být doma a starat se o děti ji naplňovalo, teď už nemá o koho pečovat. Syn Jáchym (24) je už dospělý a dcera Berenika (18), která hraje v muzikálu Noc se železnou maskou, je už také čerstvě plnoletá. Je tak dost možné, že Renáta začne uvažovat nad svými slovy, že zůstat celý život jenom s jedním mužem si prý nikdy neuměla představit. A když se pak Michal doma místo rozptýlení a zábavy se ženou raději schovává někam do koutu, kde jen sedí a mlčí, jak sám přiznává, malér může být na světě raz dva.

Dříve bývali oba nerozlučná dvojka.

Smrt si pro něho chodí denně

Ničemu nepřidalo ani to, že Michal teď často chodil z natáčení celý umazaný a nepřirozeně obarvený, protože neměl sílu se odlíčit, a prostě padl únavou do postele. Navíc se mu neustále honí hlavou černé myšlenky. „Smrt je pro mě krutý téma. Já jsem obecně pesimista a smrt si pro mě chodí každý den,“ postěžovat si herec. Nebylo lepší zůstat u staré dobré Partičky se svým kolegou a kamarádem Richardem Genzerem (51), kde měli jako nerozlučná dvojka až šedesát tisíc korun za jeden díl?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden