Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Kolik toho ten její vypije?

Živit svérázného finského hudebníka Tima Tolkkiho (53) patrně nebude jednoduché, své o tom ví jeho stále ještě manželka Dominika Gottová. Ač mu několikrát zdůraznila, že je jejich svazek u konce, a z Finska uprchla do Prahy, vyšinutý umělec je jí v patách.

A s gustem předvádí, čeho je schopen. Vypadá to, že nemá ani korunu, a tak žádá o peníze nebohou Dominiku, která tu nemá vlastní střechu nad hlavou a snaží se uživit jako servírka, což je těžká práce. Zato bohém Timo si žije podle svých představ.

Během jednoho dne dokáže vypít šest velkých piv a devět dvojitých becherovek. O takové muže nebývá mezi ženami právě velký zájem, a chtěl-li muzikant znovu dobýt Dominiččino srdce, zvolil tu nejhorší metodu.

Vyhrožoval sebevraždou, a efektní, chtěl ji provést přímo u hrobu tchána Karla Gotta (†80). Nakonec změnil plány a trávil čas příjemněji: v hotelu vypil minibar, pak odtud utekl a nezaplatil ani za drinky, ani za pobyt.

Těžko se divit Gottově dceři, že by ráda manželství ukončila. Mohutný Fin však hodlá v Praze zakotvit a nahrávat desku. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden