Můj kousek štěstí

Zrádný Fin vzkázal, že se nevrátí

Naletěla záludnému seveřanovi. Pokolikáté už? Ještě nedávno byla Dominika Gottová (48) pevně přesvědčena, že se s finským kytaristou Timem Tolkkim (55) bez okolků rozvede, protože už nechtěla snášet peklo, které jí udělal ze života.

Ti dva se neměli nikdy potkat. Kdyby dcera Karla Gotta (†80) bývala zůstala v rodném Česku, jistě by se jí dařilo lépe než ve studeném Finsku po boku proradného bouřliváka bez špetky morálních zásad. Ostatně Mistr dceru snažně prosil, aby podivínského hudebníka opustila. Dobře věděl, že po jeho boku nebude Dominika nikdy šťastná.

Sliboval hory doly

To se nyní potvrdilo – nejspíš již posté. Dominika utekla po uši zadluženému manželovi několikrát, pokaždé ji prosil, aby se vrátila, a sliboval modré z nebe, ne-li víc. Zapřísahal se, že se polepší, hovořil o šťastné budoucnosti v sociálním bytě (vlastní nemá, všechno propil), ale to by mu nejspíš nebaštila ani Anička z 1. A.

Nešťastná blondýnka mu však popřála sluchu a bůhvíproč vždy znovu uvěřila. A tak jí zbyly oči pro pláč. Chtěla se sice usadit v Čechách, ale finský přízrak ji opět nalákal do země tisíců jezer. Asi jen ze ziskuchtivosti a zlomyslnosti. Sám totiž přesídlil do Mexika.

Stále bez práce

Blondýnka tak zůstala ve Finsku opuštěná a upnula se alespoň k tomu, že se partner vrátí, jakmile vydělá peníze, nejpozději na Vánoce. Teď se však dověděla strašnou pravdu.

„Telefonoval mi, že získal další kšefty i v období Vánoc a Nového roku, a to nejen v Mexiku, ale i v Los Angeles,“ svěřila se zoufalá žena. „Já to prostě sama nedávám. Finančně a také psychicky,“ naříká Dominika, která je bez práce a žije ze sociálních dávek. Do Finska se vrátila jen kvůli Timovi, ten ji však nechal na holičkách.

Musí se osvobodit

Kdoví, co je za Finovými kšefty doopravdy. Vždyť trvale loudí peníze na manželce a sám jí žádné nedává. Vypadá to, že žije z peněz fanynek, s nimiž se rád fotografuje. Mistrova dcera je na dně, přiznává, že nemilosrdnou dlouhou finskou zimu sama nepřečká.

Zase tedy plánuje návrat do Prahy, kde nebude jako kůl v plotě, protože tu má maminku a kamarády. Jen aby jí finský Freddy Krueger znovu nerozmluvil rozvod. Dominika se od něj musí konečně osvobodit a začít svůj nový život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden