Můj čas na kafíčko

Došly jí peníze, a tak musí do práce?

Prvorozené dceři sympatické herečky Malvíny Pachlové (31) Enole nebude ještě ani půl roku, a herečka ze seriálu Ulice se už pomalu vrací do práce. Doma se svou holčičkou tak příliš dlouhou dobu nezůstala a samozřejmě je tak otázkou, co ji donutilo si z domova odskakovat za prací.

Mají hluboko do kapsy?

Spekuluje se o tom, že v tom není nic jiného než finanční problémy. Ačkoli je Malvína Pachlová zadaná a užívá si ve spokojeném vztahu s muzikálovým hercem Milanem Ligačem (29), patrně jen těžko zvládají, když jim ve společné domácnosti vypadne jeden příjem.

V Ulici vždy hrála barmanku.

Domácí puťka z ní zjevně nebude

Pachlová začala tím, že se vrátila do divadla, ovšem dá se očekávat, že u toho nezůstane. „Musím říct, že jsem se do divadla moc těšila,“ přiznala herečka s tím, že zpočátku ji ovšem sužovaly obavy. Nakonec ale všechno dopadlo dobře a v pracovním procesu je zpátky.

I když zatím v Ulici nehraje a její role je mimo seriálový děj, Pachlová už naznačila, že se datum, kdy se vrátí, zvolna začíná rýsovat. „Už trochu tuším,“ uvedla herečka. Zdá se tak, že pokud si Ligač myslel, že díky dítěti bude mít z Pachlové ženu v domácnosti, pořádně se přepočítal.

Herečka evidentně svou kariéru nechce přerušit na delší dobu, než je nezbytně nutné. Ale to není žádné překvapení. Už těsně předtím, než odešla na mateřskou dovolenou, se Pachlová tak trochu strachovala, jestli na ni televizní diváci nezapomenou.

Pokud se herečka do seriálu brzy vrátí a bude v něm mít její role více prostoru, možná nakonec skončí na mateřské dovolené její partner. Proč ale ne, pokud je to právě Malvína Pachlová, kdo je schopen zajistit finančně celou rodinu.

Vzhledem k tomu, že je dozajista slavnější než Ligač, tak je tento vývoj klidně možný. Otázkou ale je, jestli on je na takovou roli případně připraven.

Necítí se dotčený?

Někteří muži mají problém s přijmutím faktu, že jejich přítelkyně vydělává víc než oni sami. Třeba to ale není případ Ligače a chápe, že jeho Malvína si prostě někdy potřebuje odskočit od plačícího dítětě a přijít na jiné myšlenky. Ostatně, třeba Enola není jejich posledním potomkem a brzy se jí sympatický pár postará o brášku či sestřičku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden