Moje sladké tajemství

Dostala druhou šanci! Očistí své jméno?

Bylo prozrazeno tajemství, že moderátorka Agáta Hanychová (33) končí v televizním pořadu Top Star magazín! Důvodem údajně bylo, že její rubrika o kutilství už diváky tolik nebavila a ztrácela na sledovanosti.

Tím pádem se rozhodla jít jiným směrem a nyní bude provázet novým pořadem s názvem Máma nad věcí. V něm bude předávat své rady stávajícím i budoucím matkám. Dokonce se mají v pořadu objevit i členové její rodiny.

Zdá se, že sází na své dosavadní mateřské zkušenosti, protože má již dva potomky, dceru Miu (1) a syna Kryšpína (7). Co vězí za tím, že Agáta kývla na tuto pracovní nabídku? Královně večírků je konec V zákulisí se spekuluje o tom, že důvodem, proč se Agáta bude objevovat v novém televizním pořadu, je, že si chce očistit své jméno! Nasvědčuje tomu fakt, že se Agáta poslední dobou prezentuje jako vzorná matka.

Agáta se dokázala uklidnit až po boku oblíbenéhoherce Prachaře

Patrně chce ze svého života dočista vymazat nálepku zvrhlé mejdanové divošky. Nedávno navíc Hanychová prozradila, že se určitě nebrání třetímu dítěti. Očividně přehodnotila své životní priority a chce se v současné době věnovat především rodině.

Otázkou je, jestli se Agátě vůbec podaří, aby se své špatné pověsti zbavila. Přece jenom má za sebou dlouhá léta nevídaných prohřešků. Zavrhla svoji minulost Spíš to vypadá, že Agáta nebude mít jednoduché, aby za sebou jen tak zametla své dřívější trapasy.

O Hanychové je totiž známo, že si kdysi vystřihla takovou ostudu, že má od té doby zákaz vstupu na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Tam se totiž opilá porvala na ulici, a dokonce prý nadýchala tři promile.

Také se o ní proslýchá, že byla schopná obětovat pro peníze cokoli. Nechala se například vydražit na internetové aukci a poté měla prožít celý víkend s vítězem. Zřejmě by se díky tomu, kolik má Agáta na svém kontě skandálních afér, mohla zapsat i do Guinnessovy knihy rekordů.

Čelí tvrdé kritice Na svém internetovém profilu se Agáta také snaží přinést tipy svým příznivcům, jak na výchovu malého potomka. Jenže to vypadá, že ji nikdo nebere vážně. Občas to spíš nasvědčuje tomu, že si z ní dělají legraci.

Z fotografií se totiž zdá, že si hraje na pečlivou matku, ale přitom děti využívá k reklamním účelům a kupuje jim předražené hračky. Navíc se do ní nedávno obuli lidé kvůli tomu, že prý své děti nezdravě stravuje.

Celé to vede k zamyšlení , jestli právě Agáta bude vhodnou osobou, jíž budou nastávající maminky věřit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden