Moje šťastná hvězda

Drsná válka sester!

V jednom kuse na sebe házejí špínu. Nejstarší dceru zpěváka Karla Gotta (†80) Dominiku (47) pořádně naštvalo chování její mladší nevlastní sestry Lucie Kovaříkové (33).

Obě spolu mají mít problém už od minulého roku, kdy se společně přijely podívat na svého tatínka, když byl ještě naživu. Tehdy se Dominika snažila chovat k sestře mile a vlídně, ale Lucie byla velmi odtažitá, což Dominiku mrzelo.

Štítila se jí

Pak se ale Dominika dozvěděla, co za tím stálo. Lucie si totiž postěžovala tatínkově manželce Ivaně (44), že se Dominiky štítí a má z ní strach. „Proč se mi nepodívala do očí a neřekla: Vypadáš strašně! Vím, že jsem byla v děsném stavu, ale je to ségra, tak mi to mohla říct,“ nechala se slyšet Dominika, která měla ještě v té době problémy s alkoholem a léky.

Lucčina slova ji hodně zabolela a vypadá to, že je v rodině Gottových čím dál tím méně oblíbená.

Chce jí vrátit úder?

Není tajemstvím, že Lucie plánuje rozvod s manželem Janem Kovaříkem (40), protože si našla milence, jménem Lukáš (27). Na této situaci chce nejspíš Dominika vrátit své sestře úder, protože jí přijde směšné, že tak Kovaříková rozbije rodinu jen kvůli chvilkovému pobláznění s mladším mužem.

Zatím to nevypadá, že by si k sobě sestry Gottovy ještě někdy mohly najít cestu, spíš naopak se od sebe čím dál tím víc vzdalují. Uvidíme, co si pro nás připraví dál...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden