Moje sladké tajemství

Drsná válka sokyň v lásce! Vyhraje manželka, nebo milenka?

Moje sladké tajemství

Dva roky od sebe, a rozvod stále nikde. Kociánová už je z toho pěkně nervózní.

Ačkoli má Kristýna Kociánová (38) ze seriálu Na vlnách Jadranu s Ondřejem Malým (58) ročního syna Jakuba, herec se stále nemá k rozvodu s herečkou Pavlou Tomicovou (61) ze ZOO! Proč stále tak otálí a dočká se vůbec mladá partnerka vytouženého prstenu?

Zřejmě si myslela, že bude všechno trochu jinak. Na toho pravého čekala Kristýna Kociánová (38) pořádně dlouho, a tak jí ve finále nezbylo nic jiného než odloudit chlapa své kamarádce.

Pavla Tomicová (61) se po zradě Ondřeje Malého (58)na nějaký čas stáhla do ústraní, radikálně zhubla a očekávalo se, že to manželovi při rozvodu pěkně spočítá. Jenže na ten doteď nedošlo! Co za tím může být?

Zrada nejbližších

Tomicová s Malým byli manželé dlouhých 19 let a mnozí je považovali za jeden z nejstabilnějších párů. O to větší šok byl, když si herec začal s Kociánovou, se kterou navíc v té době už čekal dítě. Není divu, že

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden