Můj kousek štěstí

Touží po svém tanečníkovi!

StarDance je ta nejlepší seznamka světa a TV produkce herečce jistě vybere super fešáka!

Měla být hvězdou první řady StarDance, jenže odmítla. Dnes lituje asi i proto, že řada jejích kolegyň našla v soutěži chlapa. A krásná blondýnka je stále sama.

Mnoho lidí si právem říká, jak taková půvabná žena může být bez partnera, vždyť pořád vypadá naprosto dokonale! Někdo tvrdí, že se herečky ze seriálu ZOO muži jednoduše bojí a Sabina Laurinová (51) by potřebovala projekt právě typu StarDance, kde se lidé setkávají nenuceně a vazby se tvoří přirozeně.

„Lákala by mě na tom ta úžasná parta, adrenalin a atmosféra,“ přiznala nedávno. Zdá se, že si nepřímo řekla, aby ji pořadatelé soutěže oslovili pro příští ročník. Zní to logicky, vždyť ve StarDance se dali dohromady třeba Jitka Čvančarová (45) a Petr Čadek (45), herečka Anna Polívková (44) prožila krásný románek s Michalem Kurtišem (34)...

Pro Laurinovou by to byl dar z nebes. Nedávno se sice spekulovalo o tom, že se dala dohromady s hercem Markem Němcem (42), který naskočil do ZOO, podle všeho ale jiskření rychle opadlo a herec vycouval. Kolují drby, že blondýnka je v soukromí pěkná dračice a tak trochu „klame tělem“, protože spousta lidí ji má za něžnou panenku, které by se jeden pomalu bál dotknout.

Možná ale i zde je kámen úrazu, muži mohou mít pocit, že se s ní budou nudit, že nebude pro žádnou legraci, přitom málokdo zjistí, že je pravdou pravý opak. Herečka může dokonce být splněným přáním chlapských snů, její známí totiž tvrdí, že se umí dobře otáčet i v kuchyni, byť sama tvrdí, že jde spíš o „příjemnou nutnost“, než o koníčka.

Nicméně to napřed chce, aby vůbec někdo dal jejich vztahu šanci a posunul ho dál, než na druhé, třetí rande. Snad se jí produkci StarDance zželí a najde jí tanečníka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden