Moje šťastná hvězda

Žádná svatba nebude?

Je snad možné, že se oblíbené herečce Jitce Sedláčkové splní sen o lásce na celý život?

Ještě nedávno se herečka Jitka Sedláčková (62) radostně chlubila, že ji brzy čeká svatba s mi­lovaným partnerem Pavlem Töpferem (75). Proč se teď povídá, že na ni nejdojde a naopak se rozešli?

Kdykoli se spolu objevi­li na veřejnosti, zářili jako dvě spřízněné duše, které spojil osud. Herečka ze seriálu Zlatá labuť Jitka Sedláčková (62) dlouho tvr­dila, že našla v restauratérovi Pav­lu Töpferovi (75) muže, kterého celý život hledala.

A cítila, že je spojuje taková láskou, o které ka­ždá žena sní. Jenže nyní se množí spekulace o smutném rozchodu, který měly způsobit drsné hádky tohoto páru. Co je na tom pravdy?

Dlouho doufala, že je Töpfer jejím panem Božským. Spletla se snad?

Nuda? To oni dva neznají

Herečka se netají tím, že mají s partnerem zvláštní smysl pro humor, kdy jeden druhého rádi provokují. Jejich styl humor jed­noduše nemá hranic.

Občas se stane, že jejich vtípky, které sdílí na sociálních sítích, někteří sle­dující nepochopí a na herečku útočí, že se k partnerovi nechová hezky a sekýruje ho. Možná tak byl někdo svědkem podobného humorného vystoupení na veřejnosti a nabyl dojmu, že mají před rozchodem.

Milovaný syn z ní udělal před dvěma lety babičku.

Nepříjemné obviňování

Něco takového ale oba roz­hodně nemají v plánu a podobné spekulace je nemohou rozházet. Herečka si dokon­ce nedělá těžkou hlavu ani z úto­ku, že je vypočí­tavá a s Töpfe­rem je pouze proto, že je dobře zajištěný muž, který má svůj dům.

Stoji si za tím, že je spojuje čistá láska a velká vášeň. Ačkoli se spolu milují teprve ně­kolik let, znají se už opravdu dlou­ho. Herečka na konci roku v po­řadu 7 pádů Honzy Dědka dokonce odhalila, že si Töpfera vy­hlédla už před čtyřiceti lety v jeho restaura­ci v Praze nad Karlovem.

„Přišla jsem tam se svým tehdejším mi­len­cem a říkala jsem si, že ten Pavel je doprčic hezkej chlap. Měl čer­venou vestičku, bílou košili a jeho servírky byly překrásný,“ popsala okamžik, kdy se spolu poprvé se­tkali tváří v tvář. No a jak si vysni­la, tak se také stalo.

Je to velký bavič


Sympatický restauratér se jí do­stal hluboko do srdce i díky tomu, že je s ním neustále legrace a všechny se snaží rozesmávat svými vtipy. V tom je prý podob­ný jako jeho slavnější a známější bratr, herec, Tomáš Töpfer (73).

Sedláčková se tak s restauratérem nikdy nenudí a pevně věří, že spo­lu už letos stanou před oltářem a slíbí si věčnou lásku. A my jim to v redakci ze srdce přejeme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden