Moje šťastná hvězda

Drsný boj o místo v televizi nekončí...

Schyluje se k další válce krásných moderátorek?

Podle některých informace se moderátorská židle pod Lucií Borhyovou (45) otřásá v základech. Ona si to ale nepřipouští. Otázka je, jestli to zvládne ustát.

Moderátorka Televizních novin Veronika Petruchová (27) je podle mnohých hrozbou pro Lucii Borhyovou (45). Půvabný brunetka bývá dokonce často označována jako klon oblíbené blondýnky. S tím rozdílem, že je mladší a má možná ostřejší lokty.

„Možná máme podobné rysy, větší oči a podobně. Ale každá máme co nabídnout,“ má jasno Petruchová. Hovoří se o tom, že má sebevědomí na rozdávání a ráda by se stalo televizní jedničkou.

Je legendou televize

Na druhou stranu Borhyová je zbožňovanou legendou. Podle zákulisních informací přímo z televize si konkurenci nepřipouští, je stále svá. Navíc má dost velký „přesah“, zpívá, nedávno se opět objevila v epizodní roličce v seriálu Ulice.

Dokáže tedy ztvárnit mnohem víc „rolí“, než Petruchová. Její výhodou také je, že je v televizi od samého začátku a když se řekne Nova, mnoha lidem se jako první vybaví její tvář. Diváci by šéfům Novy zřejmě těžko odpouštěli, kdyby jim s Borhyovou cokoli udělali.

Nemá příliš šancí

V redakci jsme se shodli na tom, že i když je Petruchová sympatická a krásná, na Borhyovou nemá. Alespoň prozatím v televizi vše zůstane v zaběhnutých kolejích a podle nás se ani nedá předpokládat, že by byla Borhyová sesazena z trůnu právě Petruchovou. Asi si musí nechat zajít chuť.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden