Můj čas na kafíčko

Druhý manžel Tiny Turner se obětoval a prodloužil jí život

Můj čas na kafíčko

Když se podruhé vdávala, bylo jí už 73 let.

První manžel sice Tině Turner (†83) pomohl ke slávě, ale byl to narkoman a násilník. Až ve druhém manželství našla muže, který za to stál.

Jmenovala se Anna Mae Bullock, ale celý svět ji znal pod jejím uměleckým jménem Tina Turner (†83). To příjmení bylo oficiální, převzala ho od svého prvního manžela, jemuž vděčila za start své kariéry, ale který se k ní nechoval příliš hezky. Byla na to ale tak trochu zvyklá, protože se životem se musela prát už od začátku.

Byla v publiku a přijala výzvu

Na svět přišla v době, kdy už v Evropě propukla druhá světová válka. Poté, co do ní vstoupila i Amerika, začali rodiče pracovat ve zbrojním průmyslu a malou Annu se sestrou svěřili dědečkovi a babičce. Setkala se s nimi až po

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden