Moje šťastná hvězda

Zachrání Patrasovou bývalá láska?

Spřízněná duše a opora. To je přesně to, co nyní herečka Dagmar Patrasová potřebuje.

Michael Kocáb (69) nedávno přiznal, že má stále slabost pro svoji expartnerku Dagmar Patrasovou (68). Mohl by ji právě on zachránit a třeba přemluvit, aby se šla léčit se závislostí na alkoholu?

Není až takovým tajemstvím, že Dagmar Patrasová (68) během studentských let randila s hudebníkem a skladatelem Michaelem Kocábem (69). Už málokdo ale ví, že se k sobě po letech vrátili, a dokonce to chvíli vypadalo, že se kvůli němu herečka rozvede se saxofonistou Felixem Slováčkem (80).

V minulosti se milovali. Kocáb (69) má pro Patrasovou (68) slabost.

Mohl by jí pomoci?

Navíc to vypadá, že Kocáb má pro Patrasovou slabost dodnes. Mohl by jí pomoci překonat složité období? Příběh jejich lásky se začal psát už v době, kdy oba studovali na konzervatoři.

Velmi se milovali

„Byla to obrovská studentská láska a trvala tenkrát dlouho,“ přiznala Patrasová. Ačkoli to vypadalo, že by jim láska mohla vydržet dlouhá léta, Patrasová nakonec dala přednost Felixi Slováčkovi (80), jehož manželkou je dodnes. Jenže na Kocába nezanevřela a osud je znovu spojil dohromady okolo roku 2000.

Tehdy byl Patrasové velkou oporou, a dokonce se dodnes povídá, že zvažovala, že se rozvede, aby mohli být spolu. Jenže Slováček se všechno dozvěděl a rozhodl se jednat.

„S Michaelem jsme se sešli, vyříkali si to a u toho vypili pár panáků. Od té doby byl klid,“ prozradil úspěšný saxofonista. Kocáb ale v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, že má pro Patrasovou dodnes slabost.

V posledních letech jí není takovou oporou, jakou by herečka potřebovala.

Stále se mu líbí

„Pořád je to hezká holka,“ řekl. Možná je škoda, že k sobě nemají blízko i v dnešní době. Patrasová by totiž někoho, kdo ji podrží a pomůže jí překonat závislost na alkoholu, potřebovala. Ačkoli to herečka popírá, Slováček tvrdí, že ji může zachránit, pouze kdyby nastoupila do léčebny.

Alkoholové jízdy

Bohužel pod vlivem alkoholu také opakovaně sedla za volant. Před dvěmi lety dokonce v Praze nabourala nejprve auto a pak ještě betonovou zábranu. Na místě se odmítla podrobit dechové zkoušce. Nakonec dostala dvouletý zákaz řízení motorových vozidel a k tomu ještě pokutu ve výši 200 000 Kč.

Opilá bourala take v roce 2019, kdy jí na druhý svátek vánoční policisté naměřili 2,5 promile v krvi. „Pila jsem hodně. Usnula jsem až nad ránem,“ přiznala tehdy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden