Můj kousek štěstí

Nedvěd Dary Rolins se vrací k rodině?

Jejich pozemek v Šárce zeje prázdnotou, což je varovné znamení...

Tohle asi popová krasavice jen velmi těžko vstřebává. Její miláček se totiž objevil po boku bývalé manželky. A ozývají se hlasy, že hvězdný zpěvaččin vztah se otřásá v základech.

Dcera bývalého fotbalisty Pavla Nedvěda (51) na sociální sítí zveřejnila dojemný snímek. Partner Dary Rolins (51) na fotce sedí u kávičky ve společnosti své exmanželky, matky svých dětí! „Máma a táta neboli espresso tým tohle ráno,“ zní citace toho, co jeho dcera Ivanka (27) napsala.

Okamžitě se rozhořela debata, proč fotbalista tráví rána se svou bývalou ženou Ivanou (50), s níž se v roce 2021 rozvedl. Znamená to, že s rodinou zůstává i přes noc a ráno pak společně posnídají? Zní to jako dokonalá idylka, která však jeho současné přítelkyni Daře může vrážet kudlu do srdce.

Podle mnoha lidí je to jasné a „Grande Paolo“ se vrací k rodině. Není tajemstvím, že s někdejší partnerkou stále hezky vychází a povídá se, že jejich děti by si návrat rodičů přály. Kromě dcery mají ještě syna Pavla (23). Objevily se náznaky, že Nedvěd už nějakou dobu dělá kroky, které by rodinu opět stmelily.

Pokud by se to potvrdilo, pro Rolins by to byla obrovská rána. Přitom hned na začátku jejich vztahu musela „překousnout“ spekulace, že to její vyvolený chvíli táhl jak s ní, tak i s parkurovou jezdkyní Lucií Anovčínovou (27). Zdálo se, že se přes to přenesla, stejně jako ustála drby, že měl Nedvěd románek s jednou ze svých fanynek.

A když se konečně zdálo, že je to mezi nimi v pořádku a nemůže je nic rozdělit, objeví se další rána. Přitom stále existuje varianta, že Nedvěd měl se svou exmanželkou naprosto nevinné dostaveníčko. Rolins sice může váhat, může si domýšlet ledaccos.

Ale dokud s případným návratem k rodině nevyrukuje sám Nedvěd, podle pozorovatelů by měla zachovat klid. Pokud by začala dělat scény, mohlo by se to nakonec obrátit proti ní. Zatím dělá vše pro to, aby si Nedvěda udržela, dře v posilovně a nedávno podstoupila i plastiku obličeje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden