Moje šťastná hvězda

Eva Hrušková: Stydí se za svou sestru?

Její názory přidělávají herečce starosti

Dlouhých dvacet let tajila herečka EVA HRUŠKOVÁ (64), že má mladší sestru. Když se v roce 2013 JANA YNGLAND HRUŠKOVÁ (57) vrátila zpět do České republiky, zdálo se, že má herečka radost. Nyní ale možná lituje, že sestře pomocnou ruku nabídla.

Legendární televizní Popelka před třemi lety promluvila o sestře, o níž neměl nikdo do té chvíle ani tušení. Jana totiž více než 20 let nežila v České republice. „Můj manžel je novinář, takže jsme chvíli bydleli v Norsku, pak v Mnichově,“ objasnila Jana Yngland Hrušková, která se v zahraničí věnovala divadlu a zpívala. Zastesklo se jí prý po domově, a tak se v roce 2013 vrátila. Slavnější Eva nabídla své sestře a jejímu synovi pomocnou ruku a nechala je žít u ní v bytě, který sdílí s manželem JANEM PŘEUČILEM (79). Z posledních vyjádření herečky je však zřejmé, že vztahy mezi sestrami nebudou právě nejrůžovější.

Bojí se s ní vystupovat

Když se Jana vrátila, vystupovala spolu s Evou s loutkovým divadlem. Nyní ale chce kandidovat na prezidentku a zarputile bojuje proti uprchlíkům. Dokonce prý točí extrémistická videa plná vyhraněných názorů a vystupuje v různých televizních debatách, kde šíří údajně jenom hysterii. Obavy z Janiných činů došly tak daleko, že se s ní Eva už bojí vystupovat na jednom jevišti. „Jsme sestry a mám ji ráda, ale když k nám jde Jana na návštěvu, musí nechat své politické názory před vstupními dveřmi a nevnucovat nám je,“ postěžovala si herečka. Dlouho prý se sestrou nevystupovala, ale nyní je jedno společné představení čeká a slavnější ze sester má obavy, jak budou lidé reagovat, až je uvidí pohromadě.

Je jako šílená

Eva si zoufá a skutečnost, že její sestra chce kandidovat na prezidentku republiky, považuje za hloupý vtip či projev šílenství. „To snad nikdo nemůže myslet vážně,“ rozčiluje se. Hereččiny obavy jsou pochopitelné, vždyť Jana například údajně prohlašuje, že kdo podporuje migranty, je perverzákem a znásilňuje malé holčičky. „To si doma rovnou pusťte dětské porno!“ křičí do světa. A kdo prý má jiný názor než ona, je absolutně zvrácený a podporuje pedofilii. Nejen odborníci nad výroky této dámy kroutí hlavou, znechucená je podle všeho také Eva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden