Moje sladké tajemství

Expartner se ji snaží potopit!

Nejen, že se s hvězdou seriálu Modrý kód Evou Burešovou (25) krátce po narození syna Nathaniela (1) rozešel její přítel Michael Krásný (35), ale ještě to vypadá, že se jí snaží udělat ze života peklo. O společného syna totiž údajně nejeví žádný zájem, nepodílí se na jeho výchově, a pokud už s ním tráví čas, je to spíše výjimečná situace, kdy asi nemá nic jiného na práci.

Pozitivní změna je v nedohlednu Nedávno jí dokonce oznámil, že odlétá na čtvrt roku do Ameriky a že má s hlídáním úplný utrum! Coby herečka, a vlastně i jediný opravdový rodič malého Nathaniela, se musí pořádně ohánět.

Dokonce si domů nastěhovala maminku z Moravy, aby jí se vším pomohla, a Eva tak mohla vydělávat peníze. Má i další pomocnici Nedávno také přiznala, že jí vypomáhá chůva a to rozčílilo některé její fanoušky.

Ti nemohli přenést přes srdce, že se o jejího syna a také o domácnost stará někdo jiný než Eva či někdo z rodiny. Je ale jasné, že nejen Burešová, ale i její maminka čas od času potřebují i okamžiky klidu.

Nepříjemná kritika tak určitě není na místě a to, že se občas o Nathaniela postará někdo jiný, pokud má dobrý vztah k dětem, případně jim uklidí byt, rozhodně není něco, co by jí měl kdokoli vyčítat. Alespoň má příležitost si i odpočinout a nabrat síly na výchovu svého syna, který jistě musí postrádat svého tatínka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden