Moje šťastná hvězda

Gábina Partyšová: JE KVŮLI ROZCHODU NA PRÁŠKÁCH?

Moderátorka GÁBINA PARTYŠOVÁ (39) se sice usmívá od ucha k uchu, ale pravda je, že už podruhé v životě neprožívá v soukromí šťastné období. Aby také ano, když už má za sebou druhý manželský krach! Šušká se, že to nezvládá tak dobře, jak tvrdí. Nyní promluvila.

Sama moderátorka dala podnět ke spekulacím, když přiznala, že svůj první rozchod s JOSEFEM KOKTOU (60) po sedmi letech musela zvládat pomocí prášků na spaní, na kterých byla závislá celý rok, a pomocí a psycholožky. K té sice stále dochází, ale svůj druhý manželský debakl prý zvládá mnohem lépe. Vystačí si údajně jen s jógou a meditacemi. „Už si to dokážu v sobě srovnat a vnitřně se uklidnit,“ tvrdí Partyšová, jejíž druhé manželství s milionářem a podnikatelem DANIELEM FARNBAUEREM (41) jí vydrželo pouhých 20 měsíců. „Zjistili jsme, že je nám lépe, když žijeme odděleně. Jsme denně v kontaktu a často na sebe myslíme, ale zatím spolu nedokážeme žít pod jednou střechou,“ tvrdí moderátorka.

I když se rozešli, stejně spolu tráví volný čas, čímž ostatní dost matou.

Nenaplněná touha po dítěti?

Jenže ohledně jejího druhého nepovedeného manželství stále vznikají otazníky. Partyšová se tváří jakoby nic a tvrdí, že si s manželem jen dali pauzu, přičemž rozvod není na pořadu dne, nicméně žít prý spolu nedokážou.

Co tedy za jejich neshodami stojí? Proč je pro ně tak těžké bydlet pod jednou střechou? Zlé jazyky tvrdí, že může jít o alkoholismus, žárlivost nebo podnikatelovy finanč ní problémy. Nic takového se ovšem nepotvrdilo, a co se mezi nimi stalo, vědí jen oni dva.

Pár stále mlží a předstírá, že kromě odděleného bydlení se vlastně nic neděje. Kdyby tomu tak ale bylo, pak by přece Partyšová nadále nedocházela k psycholožce a nesnažila se neustále tvrdit, že jsou s Farnbauerem nejlepší přátelé, kteří spolu nadále moc rádi chodí na večeře a stýkají se.

Není tajemstvím, že Gábina si přála druhé dítě, to se jí ale s podnikatelem nesplnilo. Může být tedy nenaplněné manželství důvodem jejich krize? Kdoví!

Nebezpečně hubne

Moderátorka v poslední době zhubla, prý má 47 kilo. „Mám nejmenší velikost, kterou jsem v životě měla, protože jsem se na stará kolena stala jogínkou. Moje postava je hodně útloučká, skoro až dětská,” říká Gábina, která tedy neztrácí kila stresem, nýbrž jógou.

Že by byla na dně, ale vyvrací. Uvidíme, jak se bude její (ne)manželství dále vyvíjet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden