Moje sladké tajemství

Geniální herec s magickým hlasem a smutnýma očima

Moje sladké tajemství

Na lov krásných žen používal jednoduchý trik. Tvářil se bezmocně a vyvolával v nich lítost.

Říkali jsme mu Bróďa. Viděli jsme v něm geniálního herce, slýchali jsme jeho magický hlas, když byl rozhlasovým Hajajou. A vždycky jsme se pousmáli, když na veřejnost unikla historka ze škatulky s nápisem kremační humor.

Jedna z jeho velkých dovedností se nám do úvodního výčtu nedostala. Možná byste to do tohoto na první pohled nenápadného chlapíka neřekli, ale byl vynikající tanečník. Vlastimil Brodský (†81) se dokonce nechal slyšet, že jeho snem bylo, aby o něm jednou psali jako o českém Fredu Astairovi.

Advokáti nemívají na vysvědčení čtyřky odshora až dolů

Stepovat začal už ve čtyřech letech. Jeho maminka ho tehdy začala brát na zkoušky ochotnického souboru. Hned, jak vyhlásil režisér pauzu, odešli dospělí na cigáro a malý Vlastík vyskočil na prázdné pódium. Už během školní docházky se ukázalo, jak

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden