Moje šťastná hvězda

Požádá ji brzy partner o ruku?

Vypadá to, že je vztah MARTINA STROPNICKÉHO (66) a MARKÉTY HORŇÁKOVÉ (31) minulostí. A klidně se tak může stát, že bude chtít Stropnický zpátky svou manželku VERONIKU ŽILKOVOU (61).


Vypadá to, že vztah herce a velvyslance Martina Stropnického (66) a jeho mladičké asistentky Markéty Horňákové (31) je minulostí. On totiž coby velvyslanec v Izraeli končí, ona naopak na úřadu zůstane. Může se tak klidně stát, že začne litovat, že byl nevěrný své manželce Veronice Žilkové (61), a bude ji chtít zpátky.


A o je špatná zpráva pro jejího současného partnera Josefa Holomáče (63). Požádá Žilkovou o ruku, aby jí ukázal, že o ni nechce přijít? Stropnický si možná maloval, jak bude žít s krásnou a o mnoho let mladší Horňákovou pohádkový život. Jenže idylka se zjevně nekoná.


Uvědomí si někdy Stropnický, že udělal velkou chybu? Možné to je.

Jak to dopadne?

Těžko si totiž představit, že po konci jeho práce velvyslance v Izraeli s ní v této zemi zůstane. Naopak se dá očekávat, že se vrátí zpátky do své rodné země. Možná si tak v tu chvíli uvědomí, že udělal chybu a Žilkovou opouštět neměl.

Mít navaříno, vypráno, uklizeno, a navíc ženu, na kterou je spolehnutí a miluje ho, je pro každého muže příjemnou záležitostí. Něco takového ale momentálně se Žilkovou prožívá Holomáč a rozhodně se toho nechce vzdát. I kvůli herečce se nedávno rozešel se svou manželkou Martinou Holomáčovou.

Z jeho strany se dá ale očekávat i další velký krok, a to žádost o ruku. A ta klidně může přijít v následujících dnech. Holomáčovi totiž utíká čas a nebude chtít riskovat, že se o Žilkovou zase začne ucházet Martin Stropnický.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden