Můj kousek štěstí

Gotta zradila dcera!

Vztahy mezi Karlem Gottem (77) a jeho dcerou Dominikou (43) jsou nejspíš v troskách. Blondýnka se totiž měla zachovat nevděčně..

Ještě předloni byli přitom těmi nejbližšími spřízněnými dušemi. Tehdy se Dominika po letech přestěhovala zpátky do Čech z Finska, kde žila s kytaristou tamní metalové kapely Stratovarius Timo Tolkkim, pro což její otec podle všeho neměl zrovna pochopení.

Nejenže mu nešlo do hlavy, co na té chladné zemi jeho dcera vidí a proč se upsala životu právě tam, navíc Timo měl být psychicky nemocný. Od dvanácti let, kdy jeho táta spáchal sebevraždu, se potýkal s těžkými depresemi a spadl i do alkoholové závislosti.

"Ležel jsem na gauči téměř šest měsíců, každý den jsem plakal. Nechodil jsem ani ven," líčil své stavy. Kromě toho byl dlouho ženatý, zatímco udržoval poměr s Dominikou a na svou ženu prý stále pěl ódy.

To všechno musela Gottova dcera snášet. Není divu, že se tohle českému zpěvákovi příliš nezamlouvalo. Když Tima Dominika opustila s tím, že se vrátí do své rodné země, Karel celý šťastný jí v Čechách našel práci, bydlení, zajistil auto.

.. A vypadalo to, že je mezi nimi konečně pevné pouto. Nakonec ale všehna snaha přišla vniveč. Po roce srdce Dominiky zavedlo zpátky k muzikantovi do Finska. To muselo být pro Gotta obrovské zklamání. Vždyť co všechno pro ni udělal! A ona mu zase ukázala záda.

K dobrým vztahům zřejmě nepřispěje ani fakt, že Dominika se za kytaristu vdala a na svatbu podle všeho se nejspíš ani neobtěžovala tátu pozvat. Ačkoli podle finských médií jí měl Timo navléct snubní prstýnek už v roce 2008, Karel vždy o něm mluvil jen jako o příteli své dcery, jakoby o jejich sňatku ani nevěděl.

A ve Finsku za ní navíc prý nikdy nebyl. Nedejbože, aby se Dominika se svým mužem opět rozkmotřila a zachtělo se jí opět domů. To by na ni táta s otevřenou náručučí podruhé asi už nečekal. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden