Moje šťastná hvězda

Kylie Minogue: Svatba se nebude konat

Rozešla se s nevěrníkem

KYLIE MINOGUE (48) se sice dlouho snažila být silná, ale podle přátel je na ní znát, že je ze všeho úplně zničená. Z celého srdce prý totiž věřila, že herec JOSHUA SASSE (29) je ten pravý. Navíc se chtěla stihnout vdát ještě před padesátkou a založit si rodinu, po které už nějakou dobu tolik touží. Tento sen se jí však opět rozplynul.

Australská zpěvačka totiž svému pohlednému kolouškovi, s nímž se seznámila v roce 2014, přišla na nevěru se španělskou herečkou MARTOU MILANS (34). Nebylo to ale poprvé, kdy se nevěrný snoubenec zapomněl, a pár se kvůli tomu často hádal. Už v listopadu paparazzi Kylie zachytili v slzách a začalo se mluvit o velkých problémech ve vztahu. Pěkně ostrou scénu mohli také zažít spolucestující na palubě letadla, když se Kylie a Joshua vraceli z pařížského týdnu módy. Na Sasseho záletnictví zpěvačku přitom upozorňovali mnohokrát nejen její přátelé, ale i média. Ona se ho však stále zastávala a tvrdila, že jsou to jen závistivé lži a pomluvy. Nevadil jí ani velký věkový rozdíl a od roku 2016, kdy ji herec požádal o ruku, zpěvačka nadšeně plánovala svatbu a neustále přemýšlela, jaké svatební šaty si nechá ušít.

Joshua SasseTak dlouho zkoušel její trpělivost, až „dostal kopačky“.

V lásce má doslova pech 
Mladík se chtěl ale očividně jen zviditelnit a pozornosti jiných, mladších krásek zkrátka nemohl odolat. Poté, co se stal oficiálním partnerem slavné popové hvězdy, se mu okruh obdivovatelek navíc znatelně rozrostl. S jeho poslední nevěrou už ale Kylie došla trpělivost a odmítla nadále snášet veřejné ponížení. Sundala si snubní prsten a o Joshuovi nechce ani slyšet. „Děkuji vám za lásku a podporu v tomto čase, kdy se uzavřela jedna kapitola mého života. Josh a já jsme se rozhodli, že každý půjdeme svou cestou,“ vyjádřila se k celé situaci australská diva. Kylie má v lásce zkrátka neskutečnou smůlu. Randila sice už s mnoha krasavci, ale nikdy to úplně nevyšlo. Zlé jazyky tvrdí, že se až příliš dlouho soustředila na kariéru, které dávala přednost před soukromým a rodinným životem. V 37 letech jí pak lékaři navíc diagnostikovali zákeřný karcinom prsu. „Můžete být sebeslavnější a bohatší, ale když onemocníte rakovinou, je vám to k ničemu,“ řekla tehdy Kylie, která začala rychle přehodnocovat všechny své životní priority.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden