Můj kousek štěstí

Gregorová a Koptík: Rozchod na spadnutí!

Bylo těžko si představit, že by Hana Gregorová (64) byla tou, která ze vztahu vycouvá jako první. Dalo by se očekávat, že spíš její přítel, mladý zajíček, Ondřej Koptík (32) si uvědomí, že mu s ženou, která by mu věkově mohla dělat matku, ujíždí vlak a začne se poohlížet po mladších holkách.

Ale jak se zdá, v tomto případě nejspíš proběhne opačný scénář. Trumfy v rukou má právě Hana! Tvrdá odplata? "Ondřej? Ten se Hany jen tak dobrovolně rozhodně nevzdá. Imponuje mu na ní, jak je úspěšná a žádaná, ne, ne, ten od ní neuteče," myslí si novinář, který se denně pohybuje mezi celebritami.

Zatímco Gregorová prý s mladíkem pěkně cloumá a neustále hrozí, že vztah utne. Měla ji hodně nadzvednout Koptíkova přehnaná iniciativa vůči novinářům. To, že pozval fotografy do horského hotelu, aby zdokumentovali, jak ji žádá o ruku.

Gregorová v tom uviděla jeho zájem pouze se zviditelňovat na její slávě a teď mu to podle všeho dává pěkně zbaštit. Šušká se, že si Hana z mladého přítele udělala tak trochu poskoka. Kdy mu dá košem? Faktem je, že na paparazzi fotkách z poslední doby je Koptík například zachycen téměř pravidelně, jak venčí Hanina psa.

Ať už jde s herečkou nebo sám, vždycky ho táhne na vodítku Hanin boxer a Ondřej po něm poslušně sbírá výkaly... Gregorová jakoby byla královna, která se nechá obsluhovat. Když pak vidíte dvojici pospolu, ze strany herečky je znát jakýsi chlad a odstup.

Takhle to na žhavém začátku plném objetí a polibků tedy nevypadalo! Co se mezi dvojicí děje? Vyprchala snad zamilovanost a teď už jsou spolu jen tak na oko? Možná si chce dominantní roli herečka ještě chvíli vychutnat.

Proč se hned zbavovat ramenatého mladíka, který jí se vším pomůže? Je ale zřejmě jen otázkou času, kdy Gregorovou přítel definitivně omrzí a bude chtít zpátky svůj klid..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden