Moje šťastná hvězda

Hádky kvůli penězům?

Jsou svoji první rok a už se mluví o tom, že čelí manželské krizi. Dokážou ji LENKA VLASÁKOVÁ (49) a JAN DOLANSKÝ (43) zvládnout?


Za pár týdnů oslaví první výročí svatby. Jak to tak ale vypadá, Lenka Vlasáková (49) Jan Dolanský (43) si o bujarých oslavách a romantických chvilkách mohou leda tak nechat zdát. Manžele má už delší dobu trápit finanční tíseň, která prý dokázala změnit i jejich do té doby harmonický vztah. Že by byl jejich první manželský rok zároveň i tím posledním?


Takhle si první rok manželství jistě nepředstavovali.

Přišel o práci

Ačkoli Dolanský, když nastupoval do úspěšného seriálu Slunečná, moc dobře věděl, že je tam jen na skok, ve skrytu duše možná tak trochu doufal, že by jeho roli mohli nakonec dát tvůrci daleko větší prostor, to se ale nestalo, a tak musel seriál definitivně opustit.

Tím také přišel o pohádkové honoráře, které by se mu nyní podle všeho dost hodily. Sice už může zkoušet v divadle, jak je ale známo, divadelní kumšt nevydělá hercům pomalu ani na složenky. A tak se asi bude muset porozhlédnout někde jinde.

V okolí hereckého páru se navíc už nějakou dobu říkalo, že rodinný rozpočet nad vodou držela dlouhou dobu právě Lenka, která se často objevuje nejen v seriálech, ale hlavně ve filmových trhácích. Jenže ani to už není to, co bývávalo.

Zničí jim finance manželství?

Manžel ji musel živit

Role se totiž před několika měsíci obrátily a herečka přiznala, že to byl naopak manžel, který všechno táhl ze svého. „Jakékoli natáčení teď znamená požehnání.

Nikdy jsme nebyla závislá na financích partnera nebo manžela a teď sem se stala, protože příjmy odpadly,“ svěřila posmutněle před Vánocemi. A situace se od té doby prý moc nezměnila. Červený koberec tak vyměnila za zástěru a stala se z ní hospodyňka na plný úvazek.

To sice po tolika letech dřiny na jednu stranu docela i uvítala, nečekala však, že to bude mít dopad i na její vztah. „Trošičku se tím proměnil,“ dodala záhadně. A asi se není moc čemu divit.

Společně vychovávají tři potomky plus ještě dceru z hereččina prvního manželství. Už jen to je finančně hodně náročné. Manželé k tomu všemu vlastní byt na Vyšehradě, na který si vzali hypotéku, a mají ještě chalupu, jejíž provoz také něco stojí.

A nyní, když jsou oba závislí pouze na příjmech z divadla, musejí trnout hrůzou, jak to všechno zvládnou. Nezbývá než doufat, že se situace vyřeší dřív, než to jejich vztah zničí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden