Můj kousek štěstí

Hádky s manželem zavánějí rozvodem

Komu vylévá srdce?

Loni si vzala kolegu z divadla Ondřeje Krause (29). Už nějakou chvíli se ale povídá, že to mezi nimi není úplně ono.

Možná i proto, že Šárka Krausová (36) Vaculíková ze seriálu Osada je výrazně starší, a navíc s hercem začala žít na statku kousek od Orlické přehrady, kde nemusí být tak úplně šťastná. Nedávno sama přiznala, že si ji partner dost hlídá.

Navíc se hlasitě hovoří o jejich častých hádkách. To naznačila i herečka. A bývá to podle všeho i kvůli maličkostem.

Například ji prý manžel na statku nechce pustit k manuální práci. A pokud jsou schopni se pohádat kvůli takové drobnosti, možná mezi nimi opravdu bublá napětí dlouhodobější krize.

S Krausem v červenci oslavili rok od svatby. Snad nebude příliš brzy následovat rozchod.

Románek s kolegou?

Není to tak dávno, co se spekulovalo o jejím románku s kolegou ze seriálu Kukačky Markem Adamczykem (35). Ten je přitom ženatý se snowboardistkou Evou Adamczykovou (30).

Takže udržet případný úlet v tajnosti by nepochybně bylo v zájmu obou stran. A pokud Krausová není spokojená s chováním svého manžela, tak bychom se vlastně ani příliš nedivili, kdyby hledala útěchu jinde.

Pro herce má slabost

Nemusí to přitom znamenat, že by partnera přestala milovat. Možná jen potřebovala upustit páru po boku někoho, kdo ji vyslechne a pochopí. Slovo dalo slovo, mohli si vzájemně postěžovat...

Vždyť i někteří lidé, kteří se točili kolem natáčení Kukaček, si všimli, že k sobě mají docela blízko. Pravdou je, že herečka měla pro herecké kolegy vždycky slabost.

Nějakou dobu chodila s Markem Lamborou (28) ze seriá­lu Slunečná. A známý je také její vztah s Vladimírem Polívkou (34).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden