Moje šťastná hvězda

Kdo Patrasovou pronásleduje?

Jako by se proti DAGMAR PATRASOVÉ (67) spikl celý svět. Nejenže řeší trable kvůli loňské nehodě, ale navíc ji nedávno sledoval cizí muž!


Zpěvačka Dagmar Patrasová (67) řeší jeden problém za druhým. Nejenže jí hrozí v nejhorším případě i vězení za loňskou nehodu, kterou způsobila, ale navíc se svěřila s tím, že ji v poslední době sledoval neznámý člověk. Co přesně se stalo?


Sledoval ji a natáčel


Patrasová si postěžovala, že nedávno její dům natáčel kamerou nějaký cizí člověk. A dokonce prý točil i lidi, kteří k nim přicházeli na návštěvu. „Udělala jsem chybu. Měla jsem zavolat policii,“ uvedla v rozhovoru.


V té době se totiž hodně bála o svoji bezpečnost a s odstupem času vše hodnotí jako šikanu její rodiny. Neznámý muž byl prý dokonce tak drzý, že si naproti jejich domu postavil stojan i s kamerou. Navíc to není poprvé, co se musí herečka vyrovnávat s nevyžádaným zájmem o svou osobu.


V manželovi už nemá oporu dlouhé roky.

Chtěl snad získat její srdce?

Před časem se totiž svěřila, že ji často kontaktuje vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65). Ten ji prý srovnával se svojí zesnulou ženou, což se Patrasové velmi dotklo. Říká totiž o sobě, že ona, na rozdíl od Bartošové, je ve svém životě spokojená a nemá problémy s alkoholem.

Zároveň vůbec nechápe, proč se o ni Rychtář zajímá, neboť ona ho podle svých slov vůbec nezná. Dokonce se ji měl snažit poštvat proti jejímu manželovi Felixi Slováčkovi (80). ‚‚Nechápu Felixe. Vůbec vám není oporou,“ napsal jí Rychtář.

Zdá se, že Patrasová i po letech stále v mužích vzbuzuje zájem. Problém je v tom, že o takové pronásledování ona sama nestojí. Nezbývá než doufat, že Rychtář i člověk, který herečku před časem sledoval u ní před domem, jí dají konečně pokoj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden