Moje šťastná hvězda

Halina Pawlowská má dost pomluv a urážek!

Proč se do ní pouští i přátelé?

Moderátorka a spisovatelka HALINA PAWLOWSKÁ (61) musí v poslední době z nepochopitelných důvodů čelit pomluvám a urážkám, kterých se neštítí ani slavní lidé, s nimiž se jinak přátelí. Proč jí ubližují? 

Naposledy to byl herec DAVID PRACHAŘ (57), který si měl na jednom představení utahovat z Halininy váhy. Prý nechápe, proč Pawlowská vůbec v televizi vaří, že by spíš neměla dva roky jíst. Že by snad záviděl, že oblíbená glosátorka měla se svým pořadem u Haliny v kuchyni větší úspěch než jeho choť LINDA RYBOVÁ (40) v jiném pořadu o bylinkách? Těžko říct.

Není to ale poprvé, co se měli slavní do moderátorky navážet. Slovenská herečka ZDENA STUDENKOVÁ (61) měla o Halině říct, že je arogantní, zpěvák JAKUB SMOLÍK (56) měl prozradit, že se Halina při jednom natáčení skácela ze židle právě vinou své váhy.

Studenková a Smolík své údajné výroky vysvětlili tak, že to vlastně tak nebylo míněno. Uvidíme, jak se k tomu postaví Prachař, s nímž Halina kdysi natáčela třeba Banánové rybičky, takže zřejmě nejde o dva lidi, kteří se neznají, dokonce si spolu i rozuměli. Co je ale horší, Halina kvůli pomluvám přichází o peníze.

Vzteky bez sebe

Nedávno měl zase promluvit člen štábu, se kterým Halina natáčela. Pawlowská se prý sotva udrží na nohou. Jenže podobné řeči moderátorku už vytáčejí do nepříčetnosti.

Přichází takhle o peníze. „Samozřejmě že pak nedostávám nabídky,“ postěžovala si, protože ti, co by jí nabídli spolupráci, si to radši rozmyslí, když nabyli vědomí, že Halina se už ani nepohne. Ovšem moderátorka tvrdí, že když byla na dovolené, seznámila se tam s lékařem, který se nestačil divit, v jaké je skvělé kondici. Žádné omezení prý rozhodně nemá a pomluvám se prý nejspíš bude bránit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden