Moje šťastná hvězda

Kuklová skrývala tvář kvůli jizvám

Způsobili jí je chlapi!

Křehká herečka a představitelka princezen MICHAELA KUKLOVÁ (47) prý musela maskovat jizvy po akné. Nebyly to ale žádné stopy z puberty, pupínky ji potrápily během rozchodů.

Nic na ní nebylo vidět, teprve před pár měsíci se svěřila, že krásná pleť byla spíš výsledkem dokonalé práce s líčidly. Stále mladistvou pokožku Kuklové totiž nepříliš pěkně „zdobily“ jizvičky, které jí zůstaly od pupínků, s nimiž se setkáváme v pubertě. To ale nebyl Míšin případ, od mládí měla krásnou pleť. Pak se ale zamilovala a strasti s muži se projevily nejen na její psychice, ale i bezchybné pleti.

Obavy o peníze i krásu

Její první osudový muž, kterého si i vzala, byl kolega JIŘÍ POMEJE (51). Míša byla spokojená, jen kvetla, ovšem pak přišly starosti spojené s penězi. Jiří se rozhodl produkovat film Andělská tvář, jenže se zadlužil v řádech milionů, a protože Míša byla jeho ženou, dluhy spadly i na ni.
Se strachem, jestli nebude muset shánět finance, aby se také podílela na splácení, žila i několik let po rozvodu. Takové stresy, spojené s rozchodem, měly kromě jiného za následek i to, že na tvářičce Míši vyrašily pupínky, po kterých jí zůstaly jizvičky. Situace se opakovala i o několik let později. To se nerozváděla, ale zase opouštěla otce svého jediného dítěte.

Jak se zbavila jizev?

Vzhled puberťačky měla znovu. „Vždycky jsem měla čistý hladký obličej. Tihle dva chlapi mi ale dali zabrat,“ přiznala Míša, když už problém vyřešila. Oslovila odborníky, kteří stopy po akné zametli jehličkami. Dnes má Míša tvářičku o poznání hladší, moc dobře ale ví, že pupínky se mohou objevit kdykoli znovu. Proto se naučila život brát s lehkostí. A ostatně, krach manželství a rozpad vztahu s otcem potomka jen tak něco nepřekoná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden