Můj kousek štěstí

Halina Pawlowská zuří kvůli milenci?

Kam se poděla ta vždy dobře naladěná moderátorka se smyslem pro humor a schopností sebekritiky? Halina Pawlowská (62) najednou překvapuje podrážděnou náladou a poslední, na co má chuť, je vtipkování. Už vůbec ne na svoji adresu.

Za vše mluví její nedávná reakce na dotaz novináře, který zmínil její nadváhu. Halina vyletěla jako čertík z krabičky!

Když člověk hubne, není s ním sranda. To je věta, kterou dřív razila sama moderátorka. Dneska ale nepřesvědčuje, že by tomu v opačném případě bylo jinak.“Strašně mě nebaví bavit se o mé nadváze. Copak si na ni lidi už nezvykli? Copak jsou Češi tak strašně pitomí, že pořád chtějí slyšet to samé a posmívat se někomu, kdo vybočuje z normy?“ Rozčílila se při rozhovoru.

A přidala dlouhý výčet svých kvalit, kterých by si lidé raději měli všímat. „Hůůů, založila jsem tři časopisy, mám tři TýTý za nejúspěšnější televizní pořad, Českého lva, jsem jednou z nejčtenějších českých spisovatelek.

..,“ jmenovala. K tomu ještě přidala, že vystupuje s One woman show a založila módní značku. Takovou reakci bychom od Pawlowské opravdu nečekali. Co se děje?

Podrážděnost moderátorky by mohla pramenit z nezdarů v milostném životě. Není tajemstvím, že Pawlowská se už roky stýká s jistým Karlem Czabanem. Byl to právě on, který při ní vždy stál a držel ji nad vodou po smrti jejího muže.

Zdálo se, že jsou docela spokojený pár. Dlouho se však už bok po boku nikde neukázali, jak tomu bývalo dřív. Děje se snad něco v soukromém životě Pawlowské? Pohádali se? Nebo snad rozešli? Všechno je možné.

Nebylo by se pak čemu divit, že Halině není do smíchu. Vždyť v Czabanovi měla vždy spřízněnou duši, která jí byla na blízku v těch nejtěžších chvílích. Ztráta takového člověka by pro ni byla bolestivá. Nezbývá než doufat, že nic z toho se neděje.

Možná je Pawlowská jen mrzutá ze stupňujících se zdravotních potíží..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden