Můj kousek štěstí

Hanka Krampolová: Manželství v troskách

Herec Jiří Krampol (79) a jeho žena Hanka Krampolová (56) bývali vždy bezpochyby sladěný pár. Oba milovali slunění u moře, Hanka parádnice a Krampol zase hýčkal svůj vzhled v posilovně. Jeden bez druhého nedali ani ránu.

Teď ale jakoby se situace značně změnila. Manželství už dlouhodobě sužují Hančiny problémy s alkoholem a užíváním uklidňujících léků kvůli jejím četným úrazům a Jiřímu dochází trpělivost. Krampola už začíná štvát jeho role věčného pečovatele.

Také by si rád vyrazil do společnosti, setkal se spřáteli. Jenomže kvůli jeho ženě dosud nemohl. "Těžko budu dělat ejchuchu do tří do rána, zatímco ona bude někde sedět a sténat bolestí,“ vysvětloval.

Jak se ale zdá, nyní to už Krampol přehodnotil. I když nerad a s černým svědomím, přiznal, že vyráží za zábavou i bez ženy. „Peklo, prostě peklo. Protože někam jdete, lidi se chtějí bavit, ale já tu ženskou s sebou nemůžu vzít," svěřil se.

Jejich manželství tak vypadá ještě smutněji než dřív. Každý z nich si žije svým vlastním životem, jak kdo z nich umí a zvládne. "Zase se ale nemůžu na všechno vykašlat," dodává zároveň. Opravdu těžká zkouška manželství!   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden