Moje sladké tajemství

Hanychová je drsná a nekompromisní! Balí si Dopita kufry?

Moje sladké tajemství

Agáta se s tím nemaže! Manžel č. 2 nemá u ní doma nárok ani na trvalé bydliště...

Sotva před pár měsíci si modelka Agáta Hanychová (39) vzala v rodinném kruhu svou životní lásku Miroslava Dopitu (39). Dokonce po něm tak toužila, že ho o ruku požádala před Vánoci sama! Jenže teď je prý všechno jinak.

O rozvodu mluví Agáta Hanychová (39) v podstatě od té doby, co je vdaná. Její život je jako jízda na horské dráze. Čas od času si posteskne, že Miroslav Dopita (39) býval vždy záletník, pak že na ni tlačí s dalším dítětem.

Na to se přitom trojnásobná maminka necítí, a ani na milostné hrátky s Dopitou prý nemá čas, jak je z mateřských povinností unavená. Do toho ještě řeší bouřlivé soudy s otci svých dětí. Že by to byl také jeden z důvodů, proč

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden