Můj kousek štěstí

Herečka odkryla největší tajemství!

Věděl to muž?

Dlouhé roky v sobě nosila temnou vzpomínku, kterou skrývala před světem. Teď se rozhodla, že o ní poví úplně všem...

Bude v téhle rodině někdy klid? Když zrovna přední stránky bulváru neplní provokativní Agáta Hanychová (36) a její hitparáda minulých, přítomných i budoucích partnerů, dokáže vody pořádně rozvířit i její slavná maminka Veronika Žilková (60). Herečka se rozhodla, že sepíše své memoáry a nadělí si je ke svým kulatým narozeninám.

Silný odvar

Kniha, která je hodně silným odvarem vzpomínek, už vyšla a vzbudila velké pozdvižení. Každého napadá, co tak pikantního o téhle rodině ještě vlastně nevíme?

Početný klan Veroniky Žilkové a jejího manžela, bývalého herce a současného velvyslance, Martina Stropnického (65), patří k nejpopulárnějším rodinám v republice a o jeho členech se toho napsalo už dost. Přesto podle všeho stále zůstávala skryta místa, která Veronika držela pod pokličkou. Před všemi.

Ať to nečtou!

Dokonce i před vlastní rodinou. V knize se tak najdou i pasáže hereččina života, o kterých prý nevěděli ani její nejbližší. „Proto doufám, že si to nikdo nikdy nepřečte,“ přiznala své obavy z reakce blízkého okolí Žilková, která v dílku otevřeně řeší své životní nesnáze.

Těch prožila dost, jedna z nich ale šokovala. Řeč je o utajeném románku s oscarovým režisérem, který vyústil v silný traumatizující zážitek.

Oním režisérem byl oscarový Jiří Menzel (†82), s nímž měla mít Žilková poměr v osmdesátých letech, krátce poté, co se rozešla s manželem Jiřím Hanychem (63) otcem dcery Agáty. S Menzelem podle všeho prožila intenzivní vztah, zdaleka ale tehdy nebyla jedinou ženou v jeho životě.

„Chvíli jsem si myslela, že jsem jediná. Říkal mi Pampeliško, vozil mě tou svou sierrou a já byla absolutně šíleně zamilovaná,“ popisuje Veronika, které se romance brzy změnila ve zlý sen. Otěhotněla, nechtěla však potomkem komplikovat život svůj ani Menzelův, a tak, aniž by se mu svěřila, podstoupila interrupci.

„Já věděla, že Menzel má holek víc. Navíc jsem byla děsně spálená životem. Také jsem nechtěla dalším otěhotněním riskovat, že zase ztratím veškerou práci,“ otevřeně přiznává.

Bůh to ví

Po letech přece jen pravdu režisérovi prozradila a pochopitelně ho tím dost zaskočila. Dodnes má herečka z této životní lekce rány na duši, potrat byl pro ni prý „rozvodem s Bohem“.

Bylo by pochopitelné, kdyby právě tento příběh byl tím, co léta držela uzamčené i před svými nejbližšími. Vychovala šest dětí a už třináct let žije v manželství se Stropnickým. Věděl o dávném tajemství alespoň on?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden