Můj kousek štěstí

Herečka vyhrála soudní spor

Známá drbna z nekonečného seriálu Ulice Vilma Nyklová, kterou už jedenáctým rokem dokonale ztvárňuje skvělá herečka Jaroslava Obermaierová (70), si už konečně může oddechnout! Na pohřbu své zesnulé kamarádky a herecké kolegyně Jaroslavy Hanušové (†66) si totiž, jak je jí nejen v seriálu zvykem, pustila pusu na špacír a nechala se slyšet, že ví, proč Hanušová zemřela.
„ Zabil jí alkohol. Než víc popila, byla Jaruška velice chytrá holka,“ sdělila Obermaierová těsně po pohřbu. Syn Jaroslavy Hanušové však krutou pravdu z úst známé herečky neustál a na Nyklovou z Ulice podal trestní oznámení. Počátkem června však soud smetl soudní spor příbuzných v únoru zesnulé Jaruš z Kouzelníka a herečky z nováckého seriálu ze stolu. Obermaierová se tak rodině po zesnulé herečce veřejně omlouvat nemusí a žádnou pokutu platit nemusí.

Tohle jí neprojde

Žádný trestný čin totiž podle zjištění soudu herečka nespáchala. Syn Hanušové Jaroslav (33) se však nevzdává a proti herečce brojí dál. „Tohle jí jen tak neprojde!, “ říká neoblomně a dodává, že celou věc mají nyní v rukou jeho právníci, kteří po Obermaierové budou požadovat alespoň veřejnou omluvu. Hanuš zřejmě nedokáže zkousnout, že mu konečně řekl někdo pravdu přímo do očí. Poté, co zůstala Jaroslava Hanušová trvale upoutána na invalidní vozík a tím pádem odkázána na pomoc okolí, se od ní převážná většina vlastní rodiny i přátel odvrátila. A na to Obermaierová ve svých slovech také upozorňovala. Mluvit pravdu a veřejně kritizovat jí totiž v seriálové roli ani v reálném životě opravdu problém nečiní. Snad i to je ten hlavní důvod, proč zůstala herečka Jaroslava Obermaierová téměř celý život sama jen se svým nemocným a dnes už dospělým synem Jaroslavem (35). Poslouchat její uštěpačné, i když zřejmě většinou trefné a přesně mířené poznámky, musí být totiž často dost náročné a vyčerpávající.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden