Moje sladké tajemství

Hledala strom, na němž by se zhoupla

Žádného mužského už do svého srdce nechce nikdy pustit!

Veronika Žilková (62) ze seriálu ZOO vypadá, že ji nemůže nic zlomit. Sama si však na dno sáhla už několikrát. A někdy měla opravdu hodně černé myšlenky!

Život Veronice Žilkové (62) pořádně naložil. Když se jí narodil syn Cyril (34), strávila s ním rok v nemocnici, kde absolvoval šest operací. Tehdy musela odstrkovat nejstarší dceru Agátu Hanychovou (38), protože na ni neměla čas. Melichar se narodil s brániční kýlou.

Stropnický se vykašlal nejen na ni, ale i na dceru.

Chlapec, kterého měla s Martinem Stropnickým (67), zemřel půl roku po porodu. Děti, které si vzala do pěstounské péče, s ní později dlouho nemluvily. A aby toho nebylo málo, ani na muže neměla štěstí. U Stropnického si myslela, že našla konečně tu pravou lásku. Zase se ale spletla. Nejenže se zamiloval do Markéty Horňákové (32) a rozešel se s ní přes e-mail, od té doby prý nejeví zájem ani o jejich dceru Kordulu (18).

Holomáč se sice snaží, není mu to však nic platné.

Že to všechno zvládla levou zadní? Ani náhodou! „Vloni jsem hledala strom, kde bych se zhoupla,“ přiznala temné myšlenky. Zdálo se, že jí úsměv na tvář vrátil baskytarista skupiny Argema Josef Holomáč (63), ale ani toho zřejmě do svého srdce nepustila. „Partnera nemám a nikdy už mít nechci,“ překvapila rázným rozhodnutím. Uvidíme, zda se to někdy změní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden