Moje šťastná hvězda

Utajila herečka rozchod s mladším partnerem?

Začíná to pomalu vypadat, že se život herečky ze seriálu Táta v nesnázích Jitky Schneiderové (50) točí kolem všeho, jen ne partnera, designéra Lukáše Pittera (43).

Začínáme mít tak trochu podezření, jestli se náhodou potají nerozešli. Schneiderová totiž do společnosti chodí se svou dcerou Sofií (17), začala podle fotek na sociálních sítích hodně cvičit a rovněž si užívat s kamarádkami.

Pravda je, že se o krizi s Pitterem letos spekulovalo několikrát, herečka ale všechny pochybnosti umlčela tím, že se spolu s partnerem někde ukázali a vypadali jako páreček zamilovaných puberťáků. Těžko tak říct, jak to spolu momentálně mají, v jaké fázi vztahu jsou.

Pokud vůbec v nějaké. Určitě by ale byla škoda, pokud se rozešli těsně před Vánocemi, kdy si naopak lidé mají prokazovat lásku a být spolu. Vůbec nejhorším scénářem by bylo, kdyby třeba Pitter utekl Schneiderové za nějakou mladší milenkou.

Velký podraz?

Něco podobného se před dvěma lety stalo herečce Pavle Tomicové (61), když ji opustil Ondřej Malý (57). Ona se z toho dodnes těžko dostává.

My ale věříme, že jejich společný příběh bude mít krásné pokračování a kdoví, třeba se Schneiderová již brzy pochlubí společnými fotkami od vánočního stromečku. Tím by pak totiž všem dala jasně najevo, že je u nich doma pohodička a žádný rozchod se nekonal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden