Moje sladké tajemství

Hledám chlapa. Zn. Miss World!

Krásku prý lákají seznamky. Potřebuje to?

Modelka Taťána Kuchařová (34) je už několik měsíců svobodná žena a od rozvodu s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (39) neměla žádnou vážnou známost. Muži se o ni snaží, někdy ale až moc a to ji spíš odrazuje.

Na sociálních sítích jí prý vypisují nejrůznější básničky, písničky. Tyto činnosti nechce shazovat, váží si toho, ale jak sama říká, tohle už má za sebou. Zatím ani žádný vážný vztah nehledá, nechává to na osudu, ale nevyloučila, že si třeba jednou zkusí seznamovací aplikaci Tinder.

Nyní dává přednost sobě

Po rozvodu se věnuje především sama sobě a také své nadaci Krása pomoci. Velice jí vyhovuje, že se uvolnila doba, jako tomu bylo před Covidem, ráda totiž cestuje a pořád je někde v luftě, což jí po rozchodu velmi pomohlo.

V zahraničí má spoustu přátel, a tak o rozptýlení nemá nouzi. A v Praze se zase ráda prohání na skútru, na kterém si třídí myšlenky. A líbí se jí, že všude zaparkuje.

V létě se chystá s kamarádkami na Vysočinu a pak také do východních Čech, odkud pochází. Pronajímá si tam chatu, kde jako malá trávila čas s babičkou. Vrací se tak ke svým kořenům, aby se časem mohla naplno vrátit i do milostného života?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden