Můj čas na kafíčko

V seriálu léčil Petr Rychlý druhé, od opravdových lékařů dostal vynadáno!

Můj čas na kafíčko

Přehnal to s vysokým pracovním tempem, tělo se vzbouřilo a Petra to málem stálo život.

Stačila jedna chvilka v malostranské hospodě a kariéra Petra Rychlého (57) se začala odvíjet závratným tempem. Někdy ovšem to tempo bylo až moc vysoké.

Jedno přísloví praví, že štěstí přeje připraveným. Petr Rychlý (57) to zjistil na vlastní kůži. Nebýt toho, že zavítal v Praze do jedné restaurace, jeho cesta ke slávě by byla trnitější a komplikovanější. A kdo ví, jestli by k ní měl trpělivost.

Poté, co vystudoval střední ekonomickou školu v Karlových Varech, hlásil se Petr na DAMU. Věděl o sobě, že má schopnost bavit druhé. Ani tři pokusy ale nestačily na to, aby si přijímací komise všimla jeho talentu.

Když mu potřetí přišel dopis z renomované školy, že prý nemá talent, tak o sobě chvíli pochyboval. Hereckých snů se Petr nevzdal, i když se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden