Moje šťastná hvězda

Sbalí někoho na sexy tělo?

Moc dobře ví, jak muže vyprovokvat a ženy přivést k šílenství. Kateřina Hrachovcová (47) se sice svým věkem přibližuje k padesátce, ale rozhodně by jí tento věk nikdo nehádal.


Postavu má štíhlou a ohebnou jako proutek a v obličeji nemá snad jedinou vrásku. A protože si je svých předností vědoma, před pár dny umístila na sociální sítě fotku z výtahu, kde je oblečená jen do titěrných plavek. 


Muži se nemohli vynadívat


Obdivovatelé jí okamžitě začali psát, jak jí to sluší. Bez komentáře nenechali ani její hluboký výstřih, ani ploché vypracované bříško. Některé ženy jí také poslaly obdivné komentáře, a to i z řad kolegyň.


Poklonu jí vysekla například Simona Krainová (49), která na své postavě dře ve dne v noci, i Alice Bendová (48), jež chce být do své svatby v dokonalé formě. Tiše jí pak závidí třeba bývalá první dáma Dagmar Havlová (69).


Teď už by to jen chtělo nějakého toho chlapa, kterému by mohla svoji figuru vesele předvádět naživo. Je to totiž už pořádně dlouho, co byla zamilovaná. Společnost jí tak dělají hlavně její psí mazlíčci. Avšak kdoví, možná se to nyní konečně změní. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden