Moje šťastná hvězda
Hovězí burger s kečupem Spak
Hovězí burger s kečupem Spak

Ochutnejte poctivý burger se skvělou omáčkou.

Suroviny na burger:

600 g mletého hovězího masa
1 žloutek

1 lžička tymiánu
sůl, pepř
olej

Na dohotovení:

4 bulky
1 cibule
ledový salát
4 plátky čedaru
1 paprika
4 batáty
4 brambory
olej
4 lžíce majonézy Spak
1 lžíce petrželky
1 šalotka
sůl, pepř
kečup Spak k podávání

Postup:
Ze surovin na burger vytvořte 4 placky. Batáty a brambory promíchejte s olejem, osolte a opepřete. Pečte na 180 °C dozlatova. Rozpůlené bulky opečte nasucho. V misce smíchejte majonézu, petrželku, šalotku, sůl a pepř.

Burgery opečte dozlatova. Na spodní díl bulek dejte salát, pak po lžíci majonézy, přidejte burger, plátek čedaru, kolečka cibule a papriku. Přiklopte, a je hotovo.

Náš tip
Burger podávejte s báječným kečupem Spak, který mu dodá tu správnou chuť.

Související články
Moje sladké tajemství / 25.7.2025
Meruňku přivezl z Číny do Evropy Alexandr Veliký a pro mnoho z nás představují tyto sytě oranžové plody vrchol letní sezóny. Přestože mají sladkou chuť obsahují jen poměrně nízký obsah cukru. Díky vysokému obsahu vody mají i velmi nízký obsah kalorií. Meruňky obsahují karotenoidy dodávající jim typickou barvu, dále pak beta-karoten působící jako antioxidant, který […]
Bývalá královna krásy, moderátorka Iveta Lutovská (42) znovu okouzlila – tentokrát ale nebyla středem pozornosti ona sama! V doprovodu svého syna zavítala do pražského Světa medúz, kde ji doslova očarovaly nejen vznášející se průhledné krásky, ale také nová expozice svítícího planktonu. A jak sama přiznala, na tuhle návštěvu jen tak nezapomene, a to přesto, nebo […]
Šťavnaté vepřové maso bývá sázkou na jistotu v nejedné domácnosti. Dlouhé pečení krkovice z ní vypeče tuk, čímž maso získá výraznou chuť a marináda zjemní celkovou chuť. Pokud chcete zkusit krkovici v méně obvyklé podobě, použijte kombinaci kvalitního kečupu a černého piva. Ta skloubí sladkokyselý profil rajčat s karamelovými tóny piva, stolovníci tak okusí jinou […]
Dříve se křídla z kuřat v gastronomii téměř nepoužívala, nyní jsou favoritem nejednoho jedlíka díky své šťavnatosti a jednoduché přípravě. Z kultovního pokrmu, jaký známe dnes, se stala legenda téměř náhodou. Vše začalo v roce 1964 v rodinném podniku Anchor Bar ve městě Buffalo ve státě New York. Majitelka Teressa Bellissimo hledala rychlou svačinu pro […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz