Ochutnejte poctivý burger se skvělou omáčkou.
Suroviny na burger:
600 g mletého hovězího masa
1 žloutek
1 lžička tymiánu
sůl, pepř
olej
Na dohotovení:
4 bulky
1 cibule
ledový salát
4 plátky čedaru
1 paprika
4 batáty
4 brambory
olej
4 lžíce majonézy Spak
1 lžíce petrželky
1 šalotka
sůl, pepř
kečup Spak k podávání
Postup:
Ze surovin na burger vytvořte 4 placky. Batáty a brambory promíchejte s olejem, osolte a opepřete. Pečte na 180 °C dozlatova. Rozpůlené bulky opečte nasucho. V misce smíchejte majonézu, petrželku, šalotku, sůl a pepř.
Burgery opečte dozlatova. Na spodní díl bulek dejte salát, pak po lžíci majonézy, přidejte burger, plátek čedaru, kolečka cibule a papriku. Přiklopte, a je hotovo.
Náš tip
Burger podávejte s báječným kečupem Spak, který mu dodá tu správnou chuť.